Kuće (Prodaja)

Vikendica Maslenica, Maslenica

vikendica

Lokacija
Maslenica, Maslenica 
Površina
134,00 m2
Cijena
€130.000,00

Maslenica – prodaje se kuća u Maslenici, koja se sastoji od prizemlja i kata udaljena 250 m od mora. Kuća je u roh-bau stanju sa izvedenim instalacijama i u neposrednoj blizini je priključak vode. Prizemlje se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, kupaonice, sobe, terase ukupne površine 66 m2. Prvi kat se sastoji od četiri sobe, kupaonice, terase i balkona ukupne površine 68 m2. Okućnica je površine 1330 m2. Prekrasan pogled na more, mirna i diskretna lokacija idealna za odmor.

Stara kuća Zadar - Otok Ugljan, Lukoran

stara kuća

Lokacija
Zadar - Otok Ugljan, Lukoran 
Površina
100,00 m2
Cijena
€80.000,00

Prodaje se stara kamena kuća, dvoetažna, ukupne površine 100 m2, na otoku Ugljanu mjesto Lukoran, prva etaža se sastoji od dnevnog boravka, kupatila i kuhinje, druga etaža od svije sobe i terase. Mirno mjesto, idealno za odmor sa svim popratnim sadržajima. Odlična trajektna povezanost sa Zadrom.

Stara kuća Zadar, Skročini

stara kuća

Lokacija
Zadar, Skročini 
Površina
686,00 m2
Cijena
€115.000,00

Prodaje se kuća prizemnica, u Zadru na predjelu Skročini. Kuća ima građevinsku i vlasničku dokumentaciju, potrebna je kompletna adaptacija, Uz kuću se i nalazi manji pomoćni objekt koji se može iskoristi kao konoba, crna kužina i sl. Kuća se nalazi na terenu površine 686 m2.

Obiteljska kuća Ražanac, Ražanac

obiteljska kuća

Lokacija
Ražanac, Ražanac 
Površina
464,00 m2
Cijena
€420.000,00

Ražanac – prodaje se kuća katnica koja se sastoji od prizemlja i jednog kata. Kuća se nalazi na terenu površine 464 m2. Prizemlje se sastoji od garaže, spremišta, dvije sobe, dnevni boravak, kuhinja, blagovaona, dvije kupaonice i velike terase. Prvi kat se sastoji od tri sobe, kupatila, dnevnog boravka, blagovaone i kuhinje te terase i spremišta. Kuća je novosagrađena od visoko kvalitetnog materijala te je ograđena kamenim zidom. Sa kuće se pruža prekrasan pogled na Velebit i more. Mjesto Ražanac idealno je za odmor jer nema velikih gužvi i more je nadohvat ruke. Također je u blizini i prekrasna planina Velebit sa svojim poznatim nacionalnim parkom Paklenica. U blizini su i biciklističke staze, a moguće je i iznajmiti brod i uživati u ribarenju. Bogata gastronomska ponuda i dostupnost svih sadržaja čine Ražanac idealnom lokacijom za odmor.

Obiteljska kuća Zadar - Otok Ugljan, mjesto Ugljan

obiteljska kuća

Lokacija
Zadar - Otok Ugljan, mjesto Ugljan 
Površina
1.680,00 m2
Cijena
€380.000,00

Otok Ugljan je odličan izbor za odmor i rekreaciju. Posjeduje sve potrebne sadržaje u kojima se može uživati u čarima ljeta, a odlikuje se i odličnom trajektnom povezanošću sa gradom Zadrom što ga čini idealnim mjestom za odmor. Kuća se nalazi poviše mjesta Ugljana na otoku Ugljanu, na prostranoj parceli koja pruža intimu i diskreciju. Iza kuće su posađene masline te kuća posjeduje i pomoćne objekte. Kuća se sastoji od prizemlja i jednog kata. Samo prizemlje sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje i blagovaone, kupaonice, spremišta te dvije sobe. Uz kuću se nalazi i garaža, gusterna te cisterna. Na katu se nalazi dnevni boravak s prostranom terasom, kuhinja, blagovaona, kupaonica te dvije sobe s terasom. Cijelo zemljište je površine 1680 m2 dok je stambena površina same kuće 275 m2.

Vila Petrčane, Petrčane

vila

Lokacija
Petrčane, Petrčane 
Površina
3.296,00 m2
Cijena
€600.000,00

Petrčane . prodaje se vila, dva kata, svaki kat 100 m2 stambene površine, u sklopu kuće su i garaže površine 30 m2. Kuća je smještena na terenu površine 3296 m2 pa nudi mogućnost gradnje bazena, teniskog terena i sl. Miran predi o, omogućava diskreciju i odmor. Vila se sastoji od 5 soba od kojih svaka ima svoju terasu i kupatilo, dnevnog boravka, kuhinje. Podrum sa kotlovnicom, kuća ima izvedeno centralno grijanje, klimatizirana. Gradska voda i struja. Posjeduje veliki vrt sa maslinama i kominom. Vila je novije gradnje, visoke kvalitete uređena i građena po američkim standardima.

Stranica 1 od 3

<< Prethodna | 1 | 2 | 3 |