Kuće (Prodaja)

Stara kuća Zadar - Otok Ugljan, Lukoran

stara kuća

Lokacija
Zadar - Otok Ugljan, Lukoran 
Površina
100,00 m2
Cijena
€80.000,00

Prodaje se stara kamena kuća, dvoetažna, ukupne površine 100 m2, na otoku Ugljanu mjesto Lukoran, prva etaža se sastoji od dnevnog boravka, kupatila i kuhinje, druga etaža od svije sobe i terase. Mirno mjesto, idealno za odmor sa svim popratnim sadržajima. Odlična trajektna povezanost sa Zadrom.

Stara kuća Zadar, Skročini

stara kuća

Lokacija
Zadar, Skročini 
Površina
686,00 m2
Cijena
€115.000,00

Prodaje se kuća prizemnica, u Zadru na predjelu Skročini. Kuća ima građevinsku i vlasničku dokumentaciju, potrebna je kompletna adaptacija, Uz kuću se i nalazi manji pomoćni objekt koji se može iskoristi kao konoba, crna kužina i sl. Kuća se nalazi na terenu površine 686 m2.

Obiteljska kuća Zadar - Otok Ugljan, mjesto Ugljan

obiteljska kuća

Lokacija
Zadar - Otok Ugljan, mjesto Ugljan 
Površina
1.680,00 m2
Cijena
€380.000,00

Otok Ugljan je odličan izbor za odmor i rekreaciju. Posjeduje sve potrebne sadržaje u kojima se može uživati u čarima ljeta, a odlikuje se i odličnom trajektnom povezanošću sa gradom Zadrom što ga čini idealnim mjestom za odmor. Kuća se nalazi poviše mjesta Ugljana na otoku Ugljanu, na prostranoj parceli koja pruža intimu i diskreciju. Iza kuće su posađene masline te kuća posjeduje i pomoćne objekte. Kuća se sastoji od prizemlja i jednog kata. Samo prizemlje sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje i blagovaone, kupaonice, spremišta te dvije sobe. Uz kuću se nalazi i garaža, gusterna te cisterna. Na katu se nalazi dnevni boravak s prostranom terasom, kuhinja, blagovaona, kupaonica te dvije sobe s terasom. Cijelo zemljište je površine 1680 m2 dok je stambena površina same kuće 275 m2.

Vila Petrčane, Petrčane

vila

Lokacija
Petrčane, Petrčane 
Površina
3.296,00 m2
Cijena
€600.000,00

Petrčane . prodaje se vila, dva kata, svaki kat 100 m2 stambene površine, u sklopu kuće su i garaže površine 30 m2. Kuća je smještena na terenu površine 3296 m2 pa nudi mogućnost gradnje bazena, teniskog terena i sl. Miran predi o, omogućava diskreciju i odmor. Vila se sastoji od 5 soba od kojih svaka ima svoju terasu i kupatilo, dnevnog boravka, kuhinje. Podrum sa kotlovnicom, kuća ima izvedeno centralno grijanje, klimatizirana. Gradska voda i struja. Posjeduje veliki vrt sa maslinama i kominom. Vila je novije gradnje, visoke kvalitete uređena i građena po američkim standardima.

Stara kuća Otok Iž, Veli Iž

stara kuća

Lokacija
Otok Iž, Veli Iž 
Površina
139,00 m2
Cijena
€99.000,00

Na prodaju je stara adaptirana kamena kuća u nizu u mjestu Veli Iž na otoku Ižu. Kuća se sastoji od dvije etaže, svaka površine 30 m2. U prizemlju se nalazi kupatilo i dnevni boravak+kuhinja, a na katu se nalaze dvije sobe. Ukupna stambena površina iznosi 60 m2. Kuća ima struju, vodu, odvodnju. Uz kuću se i nalazi prekrasna popločena terasa površine 79 m2. Udaljena od mora 50 metara. Kuća je nenamještena. Samo mjesto Veli Iž posjeduje kompletan sadržaj kao pošta, mjenjačnica, dućani mješovite robe, nekoliko restorana , doktor itd. Odlična povezanost sa Zadrom kako trajektnim tako i katamaranskim linijama. Mjesto garantira odmor za one koje vole uživati u prirodi, suncu i moru daleko od gradske buke i tipičnih ljetnih gužvi.

Obiteljska kuća Zadar, Crvene kuće

obiteljska kuća

Lokacija
Zadar, Crvene kuće 
Površina
273,00 m2
Cijena
€385.000,00

Prodaje se kuća u Zadru, predio Crvene kuće, kuća se nalazi na zemljištu pov. 448 m2, tlocrtno 119 m2. Kuća ima prizemlje i dva kata. Prizemlje je površine 76,91 m2 ,a prvi i drugi kat su površine 83,08 m2 i 75,88 m2 . Svaki kat ima odvojeno brojilo struje i vode. Svi katovi sastoje se od dvije sobe, hodnika dnevnog boravka i blagovaone, kuhinje, kupaone i terase. U prizemlju se nalazi i garaža. Za svaki stan osigurano je parkirno mjesto. Iza kuće nalazi se i ozidani komin.

Stranica 1 od 2

<< Prethodna | 1 | 2 |